GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN VANJA! ♥


ledig

sitter just nu i soffan och ska plugga lite, har precis varit upp till farmor och farfar å fikat saft å bulle :) innan de va jag till åre och tog blodprov, så om nåra dar kanske jag vet va de e för fel på min mage! skönt att jag äntligen tagit tag i de, har ju gått med ont i magen i flera år. nä men nu ska jag försöka plugga, hörshej!


ångest

Nu måste jag ha lite hjälp här.. För nån vecka sen såg jag att en kompis mamma hade beställt en ny jacka som jag tyckte va fin, så då beställde jag en likadan. Eftersom jag tänkte att vi inte skulle gå bredvid varandra så alla såg att vi hade likadana.. Men nu har min kompis fått den där jackan istället å då känns de som att jag vill avbeställa den.. Kommer kännas dumt att gå där med likadan jacka, jag hatar sånt.. Men jag har så jävla svårt för att hitta jackor jag tycker om så jag vet inte hur jag ska göra... Tycker ni jag ska avbeställa den eller kan två vänner gå runt med likadana jackor? :P haha..
 

the lorax

har nyss kollat på tre vampire diaries avsnitt å nu ska jag se på film. anledningen till att jag skriver är bara för att jag ville testa blogg.se appen å se hur de såg ut :p men efter filmen blire gossip girl å nån mat hoppas ja..
haha värdelöst inlägg :)






nattinatti

Jag hatar att de e så svårt att börja på ett inlägg.. Men just nu ligger jag i en säng här hos vanja och ska väl sova snart. Ikväll har vi bara tage e lugnt med serietittande, x-factor, chokladmousse, nån film och rödvin. Haha låter som vi e 70 år eller nått men ja de e skönt ibland de me!

Nu vet ja inte riktigt va jag ska skriva så godnatt.

skoskydd

Hej! Just nu sitter jag på hälsocentralen med vanja och väntar på doktorn, jag ska prata om att jag vill ta stickprov eller va de heter så man ser vad man är allergisk mot. Less på att ha ont i magen nu :) innan de va vi i barn å fritidsklassen på nå möte för att prata om världskuppen som ska va i åre i december, för då ska vi va där som volentärer. Haha kul.inlägg med mycket intressant info! :) hörs ikväll.