för vi e pojkarna som busar!

eftersom ja ska skriva här nu så får ni väl veta lite om min helg då, kan väl va kul kanske..

hahaha nä det här funkar inte, skrev ganska mycket men märkte hur jävla tråkigt de såg ut så jag gör såhär iställe.

Fredag: hemma, soffa & teve.

Lördag: mys hemma, pizza, öl och björn rosenström på coutry club i åre. kul som fan! och så fick jag ju faktiskt ta i hans hand också, huhu. slutade med käk på max, jag hjälpte även en kille från austrailen(?) att beställa lökringar (han ville ha bra mat som man fick äta om man gjorde sig iornding för fashion week, haha men jag låtsades som att de skulle va bra mat) han tyckte förresten även att vi hade så speciella kläder på oss vi som va där och undrade om vi också gjorde oss iording för fashion week & om vi ens hade det här, hahahaha!

Söndag: varit ute i solen hela dagen, städat undan massa vintergrejer osv, kollat på när pappa fällde en stooor gran och ätit gojävla mat- grillat kött, fetaost sallad & min hemmagjorda tzatziki! mummsiii. Nu blire bigbrother och såska jag nog tvätta lite också.

aa de va väl ungefär det då, hoppas ni haft en bra helg för de har jag! hasfahgajlaksgna

puss och kram

jag önskar att det var min födelsedag varje dag.

haha fan, elenor tjatar på mig att jag ska börja skriva här på bloggen igen. tänkte inte göra det just nu, men fick panik och kunde inte ens tänka tanken att gå att lägga mig utan att skriva här. Jävla skitsaker man får för sig ibland.

Aja. Kan ju berätta att jag varit sjuk i över 2 veckor nu, en helvetes förkylning och nån slags ögoninflammation. Har varit hemma från skolan hela den här veckan förutom idag, då jag hade en lektion som började kvart över 2. men ska jag va ärlig så va jag faktiskt ändå ledig tisdag & torsdag för alla andra ettor skulle skriva nationella provet i svenska (jag hade svenska förra året, så jag har inte det nu.) hihi. 
Men iallafall! när morsan skjutsade mig till skolan idag var vi in en sväng på lundhags som hade massa rea, slutade med att jag kom hem med ett par blå/svarta ute byxor eller va man ska kalla det, en blå fleece tröja, as sköna tumvantar, as sköna fingervantar och ett par as sköna strumpor. hahaha, tack mamma :')

nå mer än så känner jag inte för att berätta just nu. eller jo, timon och pumba är king. så nu vet ni det också!

puss och krampå våran skola är det fullt normalt att dansa smågrodorna runt det som blivit över av nån gammal julgran, bara för att snön äntligen börjar försvinna.

morgengymnastik

tänkte bara säga att jag gillar norge och norskar för tillfället, dom är så jävla mycket roligare än alla svenskar här i äckel hålan järpen. och att spendera påsklovet i norge är kanske de bästa jag gjort på länge. så nu vet ni. vill ha fredag nu!
puss och kramps. jag ska fixa en annan header, vänta bara litte till.. hihi

jag reser mig igen del 2

jag sitter här i norge å lyssnar på underbara Thorsten, fan, jag sa ju förut att jag inte gillade han. men fan. jag ångrade mig! FAN VA BRA HAN ÄR ♥
sexig jävel!

sorry mama

hejsan och förlåt!
jag har ju lovat att uppdatera varje dag, men igår så kunde jag inte..hade inte tid tyvärr! vill att bloggen ska bli klar och fin, så vanja kan du göra det idag? om du kan det så kan jag ju säga till dig om mina önskade ändringar, eller så får du bara göra hur du vill :) det blir nog norge till veckan med vanjoooo, jippiiii!! skönt å komma förjävla långt bort härifrån! andas lite å ta de lugnt! :)
jag såg gravid ut en dag på mittpunkten när det blåste, haha!

be somebody.

hej min blogg!
längesen jag skrev men jag har inte orkat. ska börja uppdatera min blogg varje dag nu hade jag tänkt,när jag likaväl är inne på facebook varje dag så kan jag väl slänga upp ett inlägg här! eller iallafall en bild :) vanja ska fixa min blogg lite mer men det blir när hon själv vill göra det + att hon gör julias blogg just nu så hon kan få göra klart den först :) nu sitter jag å läser lite bloggar samtidigt som jag skriver,är man tjej så kan man ju göra två saker samtidigt! iallafall vad jag har hört! skulle inte skada me en cigg eller två just nu,väntar på att klockan ska bli 10:05 så att jag och vanja kan göra vårat prov och sen käka lunch. nä men nu ska jag vara social med vanja,eller så spelar jag lite på mobilen haha.
hörs hej!