17 jävla år

Jahapp, nu är det bara 1 år kvar till krogen då! Fan va tiden går fort :o
Jag har haft en ganska skön dag faktiskt, blev väckt imorse med tårta och paket. Sen när mamma och pappa hade åkt på jobbet gick jag och la mig igen och sov några timmar, tills typ 11 då jag gick upp till farmor och farfar och åt semlor. Mumms! Sen har jag typ bara chillat i solen. ♥ Tills mamma och pappa kom hem med ett längdskidställ till mig, så då var jag ju tvungen att inviga det! Så nu jävlar kommer jag vara snygg i spåret. ;)
Efter det åt vi middag och senare tårta hos farmor, hon och jag hade 90 års kalas! Vi fyller nämligen år på samma dag. :) Och nu sitter jag bara och kollar på teve, ett av mina favorit program började ju idag. Desperate Housewives!

Men.. Imorgon är det 8 år sen, känns fortfarande så jävla overkligt. Bara att bo kvar här känns konstigt på nått sett, vart jag än går så blir jag påminnd av minnen från när ni levde och Vanja och Isak bodde här. Jag kommer ihåg exakt hur det gick till när jag fick reda på att huset hade brunnit ner och ni va där inne. Jag pratar fortfarande med er ska ni veta, senast idag gjorde jag det. Aa jag vet inte ens vad jag ska skriva.. Mer än att jag saknar er och jag hoppas att ni har det bra däruppe! ♥

Frodo, the praktikant

Heej!
Idag skulle jag ju egentligen vara i Åre på skolan och servera, men eftersom jag antagligen ska byta linje så åkte jag till Järpen istället. Pratade med studievägledaren och fyllde i en valblankett, som tur är har jag till 1 maj att tänka om jag har sökt rätt nu eller inte. För innan 1 maj kan jag ju göra omval. Sen har jag mest bara suttit i caféterian och umgåts. Men sen kom Micke på idén att jag skulle följa med på bygg och snickra lite, haha! Så jag blev lite som en praktikant där, men de va kul! Tror han blev ganska stolt över mig ;)

Free Fallin'

Hej alla glada! och ledsna och sura också för del delen.
Fan vilket härligt väder det har varit idag, vaknade runt 12. Åt riktig frukost, som jag oftast alltid kan göra när jag är hemma i skogen. Finns så mycket att välja på här. Sen gick jag ut till hundarna och busa massor med dom, sen satte jag mig i en stol i solen, lyssna på musik och bara njöt. Lite senare kom mamma hem och hon tyckte att jag skulle ut och åka skidor med en av hundarna (medans den andra hunden va hos veterinären och kolla så allt va okej) så då gjorde jag det, 8 km blev det! Och det va första gången jag åkte i år?! :o Jag är sjukt stolt över mig själv! haha, dock så hjälpte Balto (som vovven heter) knappt till nånting.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, ni får ha en bra kväll!
hörs hej

Dagens fråga

Är det normalt om en katt hellre äter gul paprika och körsbärstomat istället för kyckling?

Well you like to drink a cold one on the weekend and get a little loudbara för att du är helt jävla underbar.

HELT JÄVLA FEL.

Efter ca 8 timmar i ett restaurang kök (som inte är skolans) är jag helt säker på att jag har valt helt fel linje. Var påväg att bryta ihop helt flera gånger under dagen, jag klarar inte av stressen, jag klarar inte av att allting måste vara helt perfekt, jag klarar inte av att stå i ett jävla kök och laga mat åt massor av folk som förväntar sig det bästa. Det här går verkligen inte längre!
Jag måste byta linje, men vad ska jag gå istället? jag har egentligen ingen lust alls att göra nånting.. Kanske ekonomi, men det lär ju bli för mycket plugg för min hjärna. Så då lär jag ju bryta ihop på det sättet istället. Och nu är jag fast här.. I ett jävla hotell där jag inte vill vara.. På en madrass jävel på golvet.. Vägen hit där jag är kan tydligen stängas när som helst, eftersom den blåser igen. Som ni kanske har fattat är jag långt jävla upp i fjällen. Skulle haft en egen jävla helikopter så jag kunde ha åkt härifrån! Men men.. Hörs