duktig tjej!

Hej! nu ska jag berätta en sak som jag aldrig trodde att jag skulle skriva på jätte länge, iallafall så har jag jobbat idag! fan va duktig jag är. :) men nu efter att ha gått upp och ner i massor av trappor så har mina ben gett upp lite haha, har lite sådär lagomt ont i låren ^^ men men, jag tjänade ju iaf pengar!
En till duktig sak jag har gjort är att jag pluggade bort massor av saker jag har missat i skolan igår kväll, blev en hel del faktiskt! Visst jag har fortfarande saker kvar att göra, men högen har blivit mindre och ännu mindre ska den bli! kanske inte just ikväll, men snart så :)
Snart ska jag gå upp till farmor och farfar och käka middag, så vi hörs när vi hörs!

I see you soon then

Pappa är helt enkelt bäst, han bjöd mig på hamburgare när han kom tillbaka från stan. Han tatuerade sig fan idag, jävla cooljävel.
Sen nu ikväll har jag kollat på min älskade film Dear John, den lär ju vara typ hur bra som helst! Sjukt jävla snygg är han också, mummmmsss!

mumms


mat

hej jag vill ha mat mat mat nu nu nu!
kommer antagligen bli som det blev igår att jag bara äter mackor, eller inte ens det? för vet ni vad jag kom på nu. ATT JAG INTE ENS HAR NÅ JÄVLA MACKOR.
mitt liv suger, har 1345 mil till ica så dit orkar jag inte gå. nä hejdå,

Jag orkar inte skriva nått så ni får lite bilder som jag redigerat lite ikväll ist.


och nu en söt jävla bild på mig och min kära fru!


,

mår dåligt av bara tanken, jag vill verkligen inte!