hejdå 2010 hej 2011

jaha nu har det gått ett år till då, hoppas 2011 blir roligare! även fast sommaren 2010 kan bli svår att klå, men känner på mig att de kommer bli ett sjukt bra år!
just nu sitter jag och dricker en kall, ska väl snart fixa mig för att gå upp till farmor och farfar och äta god jävla middag! och senare åka till järpen för att fira med tone, hennes familj skulle göra kolbullar, hur jävla gott är inte det då?! åh det här kommer nog bli ett bra slut på året!
men gott nytt år på er alla! ♥

Julafton

God Jul allihopa!
Nu ska jag göra mig en lax macka, dricka julmust och kolla på film. :)

23 december

Nu är alla paket inslagna äntligen! :) och jag ska snart skura golvet, mamma har nå fel på nacken så kan väl vara snäll då. bara för att de är jul :)
igår va jag ju som sagt i stan, gick med elenor. Sjukt skönt att träffa henne igen! sen åkte vi till henne, åh vad söta lilla saknade morgan har växt! efter en stund åkte jag med björn hem till järpen och typ hängde på gården, träffade söt tone också, de va skojsigt! :D
nä men nu ska jag göra lite nytta, se till att ha en riktigt mysig jul allihopa! :)


21 december

nu jävlar har jag varit duktig!
har städat, lagt in sill (jag hatar sill, men vad gör man inte för mormor?) hoppas inte hon läser det här för de ska nämligen vara en julklapp. men hon är nog för gammal för att läsa bloggar tror ja haha :D
nu måste jag nog skynda mig in i duschen för imorn måste jag upp 6?!?!?!? :oooo för att åka med pappa till järpen fan va hemskt... och sen vidare till stan med björn typ 9. ska handla julklappar och träffa elenor :)
nä, nu duschen!
godnatt. ♥

Nu har jag EN julklapp klar iaf av mååånga! haha, går sakta men frammåt ;)
nu ska jag kolla på film, grinchen blire nog! måste få lite julkänsla :D
så godnatt så hörs vi när vi hörs

jag får liksom ingen ordning

vill ni veta en sak? jag har aldrig i hela mitt liv svettats så mycket som jag gjorde inatt, haha sjukt jävla äckligt va de! inte nog med det så vaknade jag hela tiden också, så när jag lessnade på det gick jag ut å tog lite kort. Fick nog till några bra iallafall. :) efter det åt jag frukost, en räkmacka (som jag gjorde själv, ganska grym jag vet.. haha) och drack cola! Coca-Cola är nog fan det bästa som finns, bara så ni vet!
aja, ska kolla vidare på filmen nu hejdå!



Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.



*

jag tror jag har gudarna med mig eller nått, typ precis efter jag skrivit det förra inlägget så blev jag ännu sjukare. gick och skaka tänder inne så då gick jag å la mig för jag trodde de skulle bli varmt.. men inte de nä! frös väl lika mycket för de. sen efter jag sovit en stund så blir jag kokhet ist, kollade tempern och den visa att jag hade 39 grader och då va jag ändå inte lika varm som jag var innan!
Så det blir ingen praktik för mig imorn, men hade hellre praktiserat än vara sjuk faktiskt! nu ska jag försöka få i mig lite mat, har alltid svårt för att äta när jag är sjuk. så får se hur det går!
hajdoo

-

såhär känner jag mig just nu...



Jag orkar verkligen inte praktisera imorn, sjukt drygt, onödigt, jobbigt å ja.. osv osv
jag vill ha mat.

We’re the dreaming people

hej!
har sjukt tråkigt så tänkte skriva ett inlägg.
just nu sitter jag hemma i fångåmon och dricker cola, tänkte äta chips å dipp också men de va så jävla äckligt så jag sket i de. har ju min älskade cola iallafall! va nyss till järpen en sväng å hängde på tant annas, ganska tråkigt men bättre än att sitta hemma. En snäll björn kom och hämtade mig efter jag käkat middag, sen skjutsade han även hem mig också. visste inte att björnar kunde vara så snälla, haha =))
måste bara säga att min mormor är ganska söt också! hon kommer alltid med nånting gott när hon kommer hit (som är ganska ofta) och den här gången kom hon med varsin Toffifee ask och ostbåge påse till mig och axel, hehe. undra om hon vill att vi ska bli fet? :o men de gillar vi!
haha aja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men de skulle bara bli för mycket och för tråkigt att läsa så jag ska nog sluta nu. fan kommer bli stressigt med julklappar förresten, har inte tid att åka in till stan förns på onsdag :o så hoppas jag hittar till alla då! har ingen fantasi eller just nu, så lär väl bara bli massa tråkiga onödiga julklappar :p äh, dom får nöja sig med det!  nu ska jag sluta. hörs hej!

fejjan

äre bara för mig facebook inte funkar..? jag får damp! haha sjukt att man kan bli så beronde av en ganska tråkig sak egentligen. men iallafall jag vill att fejsboken ska funka nu!

9 dagar kvar till jul

sitter hemma i fångåmon och väntar på att mamma och pappa kommer hem så jag får i mig nån mat! For hit igår, eftersom det va tisdag och jag har inte 5an i lägenheten, hehe. Sen hade/har jag så förbannat ont i ryggen, axlarna och nacken så jag kunde knappt röra på mig igår. Så jag stannade hemma från skolan idag, har röjt undan lite i rummet och tagit fram lite julpynt. Ska fixa resten när jag kommer hem hit igen till helgen. och på tal om brödrost så har mamma köpt nytt täcke å kudde till mig, satan va skön dom va! aja det här blev ju ett intressant inlägg, eller kanske inte. men nu ska jag iallafall kolla på teve eller nått, för det här sög ju :)
hörs när vi hörs

ps. jag måste köpa julklappar!!! :o

HAHAHAHAHAHA

frida har väldigt fint lösen till sin blogg! jag gillar de väldigt hårt :)
HEJ MINA SMÅ VAXPROPPAR.
idag äre elenor "bäst" ljungdahl som skriver i fridas blogg. vi sitter och kollar på snyggingen i lyxfällan och har allmänt damp, som vanligt alltså.

frida skulle hälsa till sina läsare att hon älskar mig mest av allt i hela världen :) utom cola och mat... och hon kallar mig också offer. lite snäll hon är eller!!!!!!!! JAG ÄR VÄRLDENS OFFER, TJALALALLALLALALAALLAALALA

hennes söta pappa göran kommer snart med en till cola och färdiglagat älgkött. jävlar i havet va gott alltså. mummaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nu ska frida kolla hur många besökare hon har per dag.. HAHAHAHA ;) good luck chuck.

hejdpå :) puss på stjärten

hej mitt vinterland

hej!
sitter ny duschad i sängen nu, ska väl snart gå och lägga mig och hoppas på att jag kan sova hela natten utan att behöva vakna hela tiden.. Imorn ska jag och mamma till stan och hämta min efterlängtade soffa, börjar lite less på att sitta i sängen och äta mat haha!
sen tänkte jag bara säga att hur mycket jag än älskar vintern och hur mysig den än är så hatar jag kylan, jag kan inte kolla på en sommarbild utan att längta tills nästa sommar.. Men det är väl så det ska vara, snart är det jul iaf och de lär ju bli hur mysigt som helst! :) måste nog börja köpa alla julklappar snart också, hehe. Att man aldrig lär sig att börja köpa det tidigare, aja de där fixar sig!
nu ska jag lägga mig å glo på teve eller nått, godnatt! vi hörs när vi hörs